lauantai 1. heinäkuuta 2017

Lattia valmis

Takana villi päivä ja päätöntä menoa aamusta iltaan rakkaiden ystävien seurassa. Nyt on hyvä hetki rauhoittua ja käyttää viimeiset energianrippeet blogin päivitykseen koira kainalossa ja punkkulasi sopivan lähellä.
Talossa tapahtuu nyt paljon ja nopealla vauhdilla enkä pysy blogin kanssa ihan ajantasalla.
Uuden kotimme lattiamateriaaliksi valitsimme vinyylikorkin. Päädyimme siihen monestakin syystä:
- koira 30 kg -> ei naarmuunnu
- lapset 5 ja 2 vuotta -> ei naarmuunnu
- helppohoitoinen
- kestävä, KL31
- miellyttävä jalan alla
- yhteensopiva vesikiertoisen lattialämmön kanssa (lähes kaikki nykyajan lattiat ovat)
Toimittaja novafloor, merkkki Prador Basic tammi Studioline. Käyttökokemuksia en tästä lattiasta onnistunut löytämään, joten toivotaan parasta.. Lankuissa on lukkopontti helpottamaan asennusta. Lattian alle laitoimme ProVent 2 mm hengittävän alusmateriaalin.


Vierashuoneen lattia
Olohuoneessa upotettiin pistorasioita lattaian. Näihin tulee vielä luukut päälle. Takoituksena että etummainen rasia jää sohvan alle. Saa nähdä osuuko sohva kohdalle..
Eteisen laatan ja vinyylikorkin saumaan ei tule listaa. Kuvassa sauma käsittelemättömänä, ehkä laitamme siihen vielä saumauslaastia. Taitavissa käsissä saumasta tuli kyllä todella siisti. Kiitos isälleni tästäkin!
Eteisen lattia vaihtuu makkarin ovella vinyylikorkkiin. Sauma voisi olla ilmankin listaa, mutta ehkä lista kuitenkin tekee saumasta vielä viimeistellymmän.
Yläkerrassakin pistorasia laitettiin lattiaan, tulevan työpöydän alle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti