perjantai 20. toukokuuta 2016

Pähkinöitä

Viime päivien pähkinöitä purtaviksi on ollut jos jonkinlaista. Ark kuvat saatava talotehtaalle, joten viimeisten muutosten aika alkaa olla pikkuhiljaa ohi. Eilen illalla väännettiin viimeiset suihkun ja viemärien siirrot lvi kuviin ja päätettiin ulko-ovien yläpuolisten ikkunoiden kohtalosta. Itse voisin vääntää jokaista pienintäkin asiaa vaikka loputtomiin, onneksi on olemassa dead line kun ei ite ymmärrä lopettaa.. Eiköhän tässä nyt ala pikkuhiljaa olemaan paketti kasassa. Toivottavasti.

Keittiötoimittajan lopullinen valinta on edelleen tekemättä, miten vaikeaa se voikaan olla. Nyt on kuitenkin vaakakuppi heilahtamassa enemmän ja enemmän toiseen suuntaan, vaikka toisaalta, vielä viime viikolla se painoi vastakkaiseen suuntaan. Ehkä odotamme vielä ensi viikkoon..

Entä lattiamateriaali perheelle, jossa on kaksi pientä poikalasta ja 30 kg koira? Haluaisimme ehdottomasti vaalean lattian, mieluiten ihan valkoisen. Olen lukenut paljon valkoisen lattian puhtaanapitovaikeuksista ja tiedostan hyvin, että siina näkyy kaikki roskat ja lika. Mutta kun se on niin kaunis! Materiaali on vielä aivan hakusessa. Betoni tmv miellyttäisi visuaalisesti, mutta jotenkin se on vaan omaan makuun liian kova. Pelkään hajoittavani siihen monta kippoa ja kuppoa, lasten päiden kolahtelusta puhumattakaan. Nykyisessä kodissamme on kivilattia ja se on kyllä aika hurjaa kolinaa kun pienin poikamme siihen kaatuu. Tällä hetkellä pohdinnan alla ovat saarni andante -parketti tai vinyylikorkki. Puun syiden kuviointia pitäisi olla mahdollsimman vähän, minkä vuoksi Parlan saarni tuntuu tällä hetkellä hyvälle. Sen pitäisi olla myös kestävä. Kokemuksia?


Vielä viisi päivää vapautta jäljellä ja sitten takaisin töihin äitiysvapaan päätytyyä. Uusi arki odottaa, mitenköhän se lähtee toimimaan? Jäännittävää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti