torstai 8. kesäkuuta 2017

Laatoitus vauhdissa

Laatoitustyöt on täydessä vauhdissa raksalla ja tähän mennessä on jo laatoitettu saunaosasto, makuuhuoneen yhteydessä oleva kylpyhuone ja kodinhoitohuoneen lattia. Toistaiseksi vaikuttaa siltä, että laattavalinnat on osuneet aika nappiin, vaikka ne aika kiireellä tehtiinkin. Kodinhoitohuoneen lattian ja seinien yhteensopiminen vielä hiukan jännittää, mutta kohta sekin nähdään. Kirjavan lattian kaveriksi on nimittäin tulossa valkoinen metrolaatta. Mahtaako olla liian sekava combo...
KHH:n lattialaatta vielä saumaamatta. Tällä hetkellä oma laattasuosikkini!
Makuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa laatat on jo saumattu ja allaskalusto saatiin laitettua paikoilleen. Nyt odotellaan hanoja jotka tilasin vasta tänään ja toimitus saapuu aikaisintaan 2 vkon päästä.
Seinäwc:n koneisto koteloitiin wedi-levyllä. Tässä laatat vielä saumaamatta eikä laatan väri kuvassa ihan vastaa totuutta. 

Allaskalusto jo seinällä. Tässä laatan väri lähempänä todellista.
Saunaosastolle laitettiin seinille Himalaya Annapurna laattaa ja lattialle Pukkilan hexawood old laattaa. Vähän mietitytti miten nämä tulevat sopimaan yhteen mutta aika hyvin tuntuu toimivan.  Katon panelointia ei ole vielä aloitettu, koska raksalle toimitettiin väärää panelia. Nyt odotellaan panelien vaihtoa.
Tässä laatoitushommat vielä kesken. Ikkunasta tuleva valo kompensoi laattojen tummuutta. Ainakin kesäaikaan :)
Saunaosaston laatoitus.
Fiilistelykuva Hexawoodista.
Jäädään odottelemaan seuraavien laattapintojen valmistumista. Ensi viikolla pitäisi sitten olla kaikki laattahommat paketissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti