sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Omenoita ja budjettipäivitys

Täällä keski-Euroopassa aurinko lämmitti vielä tänään ja elohopea kipusi reippaasti yli 20 asteen. Ihana viimeinen kesäpäivä ja sunnuntai. Loistava yhdistelmä! Ensi viikosta lähtien taitaa syksy ottaa tiukan otteen eikä helteistä päästä enää nauttimaan kun vasta ensi vuonna. Mutta onhan lämpö jo meitä hellinytkin useamman viikon ajan. Ja toisaalta on aika ihanaa kun illat pimenevät ja voi taas sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä punkkulasin äärellä unelmoiden tulevasta kodista.

Omppusesonki ja omenafestarit. Saatavilla ihania omenatuotteita piirakoista viiniin ja hilloista mehuun. Nam! Tässä kuvassa eräs pieni omenanpoimija.
Omenoita itse poimien isolta upeissa maisemissa (valitettavasti puhelimen muisti täyttyi enkä saanut kuvattua häppeningiä tai paikkaa tämän enempää)

Iltapuhteena vielä budjetin päivitystä. Masentavaa miten paljon rahaa on kulunut ja miten vähän näkyvää sillä on saanut. Tässä vaiheessa ennen elementtitoimitusta reilut 160000 € (sis. tontti) mennyt ja tontilla "kaksi kerrosta harkkoja". Semmoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti